Personenalarmering

Altijd en overal hulp inschakelen

Met Zintouch mobiele Personenalarmering kunt u langer verantwoord zelfstandig wonen, met meer gemoedsrust en meer bewegingsvrijheid. Want mocht er iets gebeuren, dan is hulp altijd dichtbij. Waar u ook bent! Stel dat u valt, onwel wordt, de weg kwijtraakt of u niet veilig voelt, dan drukt u op de noodknop en u heeft direct contact met een zorgcentrale of uw contactpersonen. Ze kunnen dan uw locatie zien en via het alarmapparaat met u praten. Vervolgens wordt de juiste hulp ingeschakeld, dat kan een medewerker van Laverhof zijn of uw eigen contactpersonen. Klik hier voor onze brochure. Om de opvolging goed te kunnen doen kunnen wij alleen opvolgen als u binnen het werkgebied van Laverhof woont en bent. Dit is Berlicum, Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Middelrode, Schijndel, Vorstenbosch en Wijbosch. Voor Uden is professionele opvolging alleen mogelijk voor kloosterpark en Arnoldus klooster.

Voor Zintouch mobiele alarmering is geen installatie nodig

De Zintouch Personenalarmering is 100% mobiel, u kunt hem binnen én buiten gebruiken. Het apparaat hoeft dan ook niet op een telefoonlijn of internetverbinding te worden aangesloten, dat maakt dat installatie eigenlijk overbodig is. Als u het toch prettig vindt kunnen we een van onze servicemedewerkers bij u langs laten komen zodat u in uw eigen huis uitleg krijgt en u samen een proefalarm kunt maken, een veilig idee!

Wat kost Zintouch mobiele alarmering?

Binnen Laverhof worden 2 vormen van alarmering aangeboden. De kosten zijn afhankelijk van wie de opvolging van een alarm doet. 1.U kunt er voor kiezen om een alarm door een zorgcentrale op te laten nemen, een deskundige centralist beoordeelt dan de ernst van uw situatie en kan snel de juiste hulp inschakelen. U betaald in dit geval €22,89 inclusief BTW per maand en eenmalig €29,95 inclusief BTW administratie en verzendkosten.  Dit bedrag is All – in, hierin zit dus ook de huur van het apparaat, de simkaart, eventuele kosten van een zorgcentrale en het gebruik van ons online portaal. 2. Daarnaast is er de mogelijkheid tot professionele opvolging, hierbij gaat het alarm ook naar de zorgcentrale en die geeft uw oproep, indien nodig, direct door naar de zorgmedewerker. Bij bijv. een testmelding wordt dit niet gedaan. De zorgmedewerker handelt de oproep af. Ook hier krijgen bij elke alarmering alle contactpersonen die hun e-mailadres hebben opgegeven, een melding per mail dat er een alarm geweest is. U betaalt in dit geval € 34,19  inclusief BTW per maand en eenmalig €29,95 inclusief BTW administratie en verzendkosten.  Dit bedrag is All – in, hierin zit dus ook de huur van het apparaat, de simkaart, eventuele kosten van een zorgcentrale en inzet van medewerkers van Laverhof en het gebruik van ons online portaal. Als u het prettig vindt dat een van onze deskundige service medewerkers op uw eigen locatie de alarmering voor de eerste keer komt uitleggen, waarbij u samen ook een proefalarm maakt, dan kan dat. De kosten hiervoor bedragen eenmalig €79,95 inclusief BTW. Na 1 jaar is het abonnement per maand opzegbaar, tenzij er iets gebeurt waardoor dit eerder nodig is. Gaat uw apparaat kapot tijdens de huurperiode buiten uw eigen schuld? Dan krijgt u kosteloos een nieuwe toegezonden, of hij wordt zsm gerepareerd. Als blijkt dat het apparaat door eigen toedoen defect is geraakt, of als u hem bent verloren, dan brengen we daar eenmalig een bedrag van €149,95 inclusief BTW voor in rekening. Aan het einde van de huurperiode dient het apparaat en de oplader weer retour naar ons te worden gestuurd.

Aandachtspunten gebruik alarmering:

Als u alarm maakt, bij voorkeur het apparaatje in uw hand houden om zo de verstaanbaarheid zo groot mogelijk te maken. De Zintouch bij voorkeur niet onder uw kleding dragen, want dan is de verstaanbaarheid niet optimaal. De batterij gaat volledig opgeladen 3 tot 5 dagen mee. We adviseren u echter om de oplader bij uw bed te plaatsen, zodat u hem dagelijks routinematig oplaadt. Het systeem controleert automatisch of het apparaat verbinding maakt en of de batterij voldoende opgeladen is. Als de batterij een te laag niveau heeft, wordt er alleen per e-mail een melding gemaakt naar alle contactpersonen die hun e-mailadres hebben opgegeven. Als u gebruik maakt van de alarmering, gaat er bij elke oproep een sein naar de zorgcentrale. Deze is 24/7 bereikbaar. Kunt u mobiele alarmering declareren bij uw zorgverzekeraar? Om te weten of u in aanmerking komt voor vergoeding (van een deel) van de kosten, dient u zelf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de vergoedingsmogelijkheden. Uit gegevens vanuit de markt blijkt dat tussen de 20% tot 30% van de mensen de dienstverlening rondom personenalarmering declareert bij hun zorgverzekeraar, afhankelijk van uw situatie betreft deze vergoeding slechts een deel van de kosten. U moet dan aan een medische, sociale of inkomens voorwaarde voldoen. Een deel van deze vergoeding betreft vaak de installatie kosten (welke niet van toepassing zijn bij Persoonsalarmering Overal) en/of de huur-kosten van de hardware (het abonnement), in een beperkt aantal gevallen is Laverhof ook onderdeel van deze vergoeding. Als u deze dienstverlening wilt declareren bij uw zorgverzekeraar, dan moet deze aan een aantal voorwaarden voldoen. De belangrijkste is dat de leverancier een zogenaamd WDTM keurmerk heeft. Zintouch alarmering heeft dit WDTM ketenkeurmerk. Hiermee is het mogelijk dat u in de meeste gevallen alsnog tot 70% van de kosten vergoed krijgt. Wijziging doorgeven of heeft u een vraag? Als u een wijziging wilt doorgeven in uw situatie die betrekking heeft op de Zintouch mobiele alarmering, dan kunt u deze doorgeven via de site ip deze pagina: https://zinnovators-laverhof.nl/wijziging-doorgeven/ , of op kantoordagen bellen naar 030- 31 00 421 of mailen naar support@zinnovators.nl.


Puck keysafe

Laverhof en veilige toegang tot uw woning

Indien u professionele alarmering van Laverhof afneemt, zullen ze ook op een veilige en snelle manier toegang tot uw woning moeten krijgen. De Puck sleutelkluis is een veilige en SKG** goed gekeurde codekluis en geeft invulling aan een oplossing voor snelle en veilige toegang tot uw woning. In  Nederland hangen naar schatting 150.000 onveilige sleutelkluisjes zonder SKG of politiekeurmerk. Het merendeel hangt bij kwetsbare en zelfstandig wonende senioren en worden gebruikt door de thuiszorg. De Puck is een mooi en degelijk vormgegeven kluis. De SKG** certificering is een indicatie dat de Puck sleutelkluis oplossing in veel gevallen vergelijkbaar, of veiliger is dan uw eigen voordeur, een welverdiende erkenning op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Kosten

Laverhof verzoekt dat u een veilige oplossing kiest voor toegang tot uw woning, ze nemen in geen geval meer een sleutel van uw woning in eigen beheer. Zinnovators biedt de Puck sleutelkluis aan in een huurmodel tegen een bedrag van €6,95 inclusief BTW per maand. Bij huur is het vereist om ook de installatie en de-installatie van de kluis bij ons af te nemen, we rekenen hiervoor eenmalig €149,95 inclusief BTW, dit is inclusief de aflevering en uitleg van de alarmering. U kunt er ook voor kiezen om de Puck sleutelkluis bij ons aan te schaffen tegen een eenmalig bedrag van €159,95 inclusief BTW en inclusief verzendkosten. De installatie kosten zijn dan optioneel. U kunt uw voorkeur voor de toegangsoplossing doorgeven tijdens het telefonische contactmoment met een van onze service medewerkers.


Over ons bedrijf

Langer zelfstandig thuis wonen, op een veilige manier. Dankzij intelligente technische oplossingen kunnen ouderen steeds langer hun mobiliteit en zelfstandigheid behouden. Mobiele alarmering, slimme woningtoegang en leefstijlmonitoring vergroten de wereld van iedereen die zorg nodig heeft. kijkt u ook eens op www.zinnovators.nl

Advies

We adviseren zorginstellingen over zorgproducten en -diensten die echt iets toevoegen. Innovatiemanagers nemen bijvoorbeeld contact met ons op omdat gebruikte zorgoplossingen verouderd zijn en alle nieuwe oplossingen gouden bergen beloven. Wij scheiden het kaf van het koren en komen met een waardevol advies.

Installatie en implementatie

Vaak stranden innovaties in de implementatiefase. Zinnovators weet dankzij jarenlange ervaring hoe het wel moet. Ons team installeert zorgoplossingen op locatie in het hele land en draagt zorg voor een stabiele werking. Schakel Zinnovators in voor installatie door een van onze toegewijde service medewerkers en ervaar  de gemoedsrust door onze begeleiding en support.

Service & support

Zinnovators biedt een totaalpakket van advies tot en met duurzaam gebruik. Wij zorgen dat het werkt en blijft werken en bieden 24/7 ondersteuning. Met preventief onderhoud waarborgen we de stabiliteit van geïnstalleerde technische systemen. Wij zijn bovendien betrokken bij brancheorganisatie WDTM waarin ketenpartners samenwerken om onder andere de kwaliteit van woonzorgtechnologie te verbeteren. Zo kunnen we betere oplossingen aanbieden en excellente service verlenen.

Bedrijfsstructuur: